Doe mee!

Sluit je aan bij The Caretakers

Bent u betrokken bij de gezondheidszorg? Bent u patiënt, consument, zorgverlener, zorgverzekeraar of werkt u in de industrie?

Hebt u ideeën om de zorg te optimaliseren door efficiënter te werken ondersteund door het internet of mobiele applicaties, maar u weet niet hoe dit te initiëren?

Sluit je aan: 2 Take Care!
The Caretakers stimuleert de betrokkenheid van de patiënt bij zorginnovaties. Samen creëren we de bouwstenen om de zorg te veranderen, waarbij 'samen' moet worden gezien over de volle breedte, patiënt, zorgverlener, koepelorganisatie, zorgverzekeraar, etc. Iedereen mag participeren en creëren in innovatieve ideëen, maar altijd gezien van de patiënt, waarbij de toegevoegde waarde voor de zorgverlener ook evident is.

Hoe?
Door aan te sluiten bij The Caretakers kan je meeschrijven en -spelen in de nieuwe afleveringen. Een nieuwe innovatie om de zorg beter te maken! The Caretakers stimuleren goede ideeën, brengen organisaties bij elkaar en proberen financiering te vinden voor ontwikkeling en implementatie. Wil je juist hier ook een rol in spelen? Ook dit is mogelijk. The Caretakers kan worden gezien als een merknaam die staat voor kwaliteit, waarbij een vrij marktmodel wordt gehanteerd en waarbij iedereen kan aansluiten en creëren.

The Caretakers is geen klassiek patiëntenplatform of een klachtenforum. We zoeken juist mensen met ideëen gericht op zorginnovatie. Mensen die hun ideëen tot leven willen brengen. Wij streven naar een systeem waarbij de hoogst gewaardeerde ideëen worden ontwikkeld. Uiteraard gaat het hierbij om realistische en implementeerbare ideëen.

Dus wie is er voor in om samen te schrijven, 'acteren' en 'produceren' aan innovaties in de zorg? Sluit je vandaag nog aan!

Inloggen community

Onthouden op deze computer

Aanmelden