iNurse

Coenstruct (20-10-2009)

Vergelijkbaar met poeziealbum/vriendenboekje. Kinderen in ziekenhuis houden tijdens verblijf contact met het thuisfront via een afgeschermde applicatie (ook mobiel). Ouders/vriendjes/juffen etc. kunnen worden uitgenodigd om persoonlijke boodschap, tekening, foto's etc. in persoonlijke kluis te stoppen. Verder teksmessages (ping-achtig) mogelijk voor contact met 'friends'.


reactie smennens  (06-12-2009)

re: Aflevering 9: iNurse
Oh, dit is leuk! Je denkt dan aan een soort van BB voor kinderen tijdens opname? 

En kinderen onderling in het zh kunnen ok netwerken. bijv kindje moet voor chemo even van afdeling maar kan wel nog soort van twitteren of wat dan ook met andere patiëntjes (als ze daartoe in staat zijn). 
Ik moet ook opeens denken aan Patch Adams...weet nog niet goed hoe dat in dit kader past maar was een 'blink'.
Verder mss ook gadgets plaatsen met informatie over de ziekte/ aandoening. Evt. in het kader hiervan games ontwikkelen zodat educatie spelenderwijs gebracht kan worden. Hoe meer kennis, hoe meer punten verdienen?

reactie freerk  (02-04-2012)

re: iNurse
Nou, dan ben je weer lekker iets dubbelop aan het doen; die kinderen hebben dat allang; gewoon via facebook. Of twitter.. Die zie je niet, wnat je bent geen follower. Maar dit gebeurt al en ze zitten niet op je te wachten.
Ik ben niet negatief, maar dit is naast je duim gezogen :-)

Inloggen community

Onthouden op deze computer

Aanmelden