Care is in the Air! Het mantelzorg project van de toekomst

Caire is het sociale online netwerk van de toekomst als het gaat om mantelzorg en de patiënt! Met Caire organiseer je zelf de hulp die jij nodig hebt. Het wordt de marktplaats in de zorg voor zowel patiënt, mantelzorger als vrijwilliger.

Overal en altijd beschikbaar! www.caire.nu

Iedereen wil wel eens wat voor een ander doen. Maar je weet niet altijd dat er om je heen iemand met een zorgvraag is! Andersom vinden mensen het moeilijk om steeds dezelfde personen een hulpvraag te stellen. Steeds weer die buurvrouw vragen om je boodschappen te halen? Dat kan eenvoudiger en met minder drempels. Caire koppelt hulpvragers aan aanbieders.

Ook u kunt zich in de toekomst aanmelden op Caire om samen zorg te dragen voor elkaar. Iedereen heeft vroeg of laat hulp nodig en iedereen heeft talenten of kennis waarmee hij een ander kan helpen.

Overal lees en hoor je op het moment over de grote tekorten in de zorg, de vegrijzing die toeslaat, chronische ziekten die toenemen, stijgende zorgkosten en gebrek aan professionele zorgverleners. Wat moet er gebeuren? Juist we zullen elkaar meer moeten gaan helpen, omdat we simpelweg de zorg met zijn allen niet meer kunnen betalen!

Caire wordt een landelijk dekkend netwerk dat voor iedereen beschikbaar is en waar je op eenvoudige manier gebruik van kunt maken. Je meldt je aan, stelt je vraag of biedt je hulp aan en “klik” de koppeling is gemaakt .

Caire is toekomstgericht en zal dus ook voor je mobiele telefoon beschikbaar komen!

Iedereen kan zich aanmelden en als je dan zelf een keer patiënt bent? Biedt dan je hulp aan door aan te geven wat je nog wel kunt en wat je leuk vind om te doen. Op die manier zul je als patiënt ook weer het gevoel gaan ervaren dat je nog meetelt in de maatschappij en plezier beleven. En stel je voor dat je daar ook nog een ander mee kan helpen….!

06-11-2012 WeHelpen.nl is live!
06-09-2012 We helpen
13-02-2012 Mission On Wheels
11-02-2012 LIVE! “Caire is in the air”
31-01-2012 Verslag Zorgmarkt Enschede

Inloggen community

Onthouden op deze computer

Aanmelden