Maart: lentemaand, evenementenmaand

De lente is in aantocht! Afgelopen week was er volop van de zon te genieten. De zon schijnt ook voor de zorginnovatie. Maar liefst 3 belangrijke evenementen staan in maart op het programma.

Op 17 maart vindt in Nijmegen het Health Valley event plaats met bijdragen van ondermeer Gerard Kleisterlee (CEO Philips), Emile Lohman (voorzitter Raad van Bestuur UMC St. Radboud), demissionair minister Maria van der Hoeven (Economische Zaken) en Jort Kelder.

Van 30 maart t/m 1 april vindt in Utrecht de jaarlijkse vakbeurs Zorg & ICT plaats. Tijdens dit evenement staan The Caretakers op het programma op dinsdag 30 maart, tijdens de 'VMBI Helemaal-bij-sessie'. Caretaker Coen zal samen met Niels Schuddeboom en Jacqueline Fackeldey e-health toepassingen vanuit patiëntperspectief bespreken.

Op woensdag 31 maart vindt in het Wereldmuseum te Rotterdam het symposium 'Zelforganisatie in de zorg plaats. Sprekers die dag zijn o.a. Jos de Blok (directeur Buurtzorg Nederland) en Ds. Hans Visser (voormalig predikant van de Pauluskerk). The Caretakers staan 's middags op het programma met een praktijkvoorbeeld, getiteld 'Zorg voor zorg 2.0'.
Kijk voor exacte locaties en tijden onder 'Evenementen'

06-11-2012 WeHelpen.nl is live!
06-09-2012 We helpen
13-02-2012 Mission On Wheels
11-02-2012 LIVE! “Caire is in the air”
31-01-2012 Verslag Zorgmarkt Enschede

Inloggen community

Onthouden op deze computer

Aanmelden