The Caretakers on stage

De afgelopen weken hebben The Caretakers act de présence gegeven op verschillende congressen in Nederland. 

Caretaker Ms. Schnabel nam afgelopen dinsdag zitting in een panel van ervaringsdeskundigen tijdens het congres Zelfmanagement 2.0, georganiseerd door de NPCF. Ms. Schnabel gaf inzicht in haar persoonlijke achtergrond en debatteerde samen met twee collega-patiënten over wensen en ontwikkelingen binnen de sector. Nadruk werd door Ms. Schnabel gelegd op de behoefte aan eenduidige informatieverstrekking en betere bundeling van (betrouwbare) informatie.

Mr. Steeg zat een week eerder in een minidebat tijdens het MIC 2009. Samen met Zorg 2.0 ambassadeur Lucien Engelen en huisarts Erik Janssen (bekend van het tweetspreekuur) werd ingegaan op het heden, nabije toekomst en droomwereld binnen de zorg, bezien vanuit het drieluik patiënt, zorgverlener en zorginstelling. In een sterk eensgezinde setting kwam naar voren dat de zorg steeds meer een samenwerking wordt tussen patiënt, arts en instelling.
The Caretakers verheugen zich over de aandacht rondom deze evenementen. We hebben inmiddels diverse leuke gesprekken gevoerd waaruit is gebleken dat ons initiatief positief ontvangen wordt en op vernieuwende wijze de rol van de patiënt voor het voetlicht brengt. Dit stimuleert ons om de ingeslagen weg voort te zetten en komende tijd stappen verder te maken. Te beginnen met de prijsuitreiking van de Health 2.0 Challenge, a.s. dinsdag in Utrecht

06-11-2012 WeHelpen.nl is live!
06-09-2012 We helpen
13-02-2012 Mission On Wheels
11-02-2012 LIVE! “Caire is in the air”
31-01-2012 Verslag Zorgmarkt Enschede

Inloggen community

Onthouden op deze computer

Aanmelden