Mission On Wheels

Via Twitter (hoe kan het ook anders) kwamen we in contact met Ruth Hassing uit Stadskanaal. Ruth heeft MS, een aandoening aan het centrale zenuwstelsel, en zet zich met hart en ziel in voor integratie en acceptatie van mensen met een beperking in de samenleving. Dit doet zij met haar eigen stichting Mission On Wheels.

Mission On Wheels heeft als visie:

"De stichting Mission on Wheels wil de beeldvorming rondom mensen met een beperking positief beïnvloeden, de integratie bevorderen en de levenskwaliteit van mindervaliden verbeteren."
 

Dit doet zij langs 3 pijlers: communicatie ('empowerment'), integratie ('weg met de hokjes!') en presentatie (beeldvorming kan een hoop doen). Ruth ontwikkelt en realiseert met haar stichting diverse projecten op tal van gebieden, bijvoorbeeld de 'Klap tot Klap loop' en de bijzondere fotoreportage 'Show Yourself', welke dit jaar en volgend jaar op verschillende locaties in Noord Nederland te zien is.

Ruth is een 'Caretaker' pur sang. Als geen ander is ze in staat geweest om vanuit een persoonlijk drama kracht en energie te putten en dit om te zetten in daadkracht. Uitgaan van wat nog je wel kan en de absolute wil om een bijdrage aan de samenleving te leveren en waarde toe te voegen. Dat verdient enorm respect en wij zijn er trots op dat The Caretakers Ruth en haar stichting gaan ondersteunen en nadere samenwerking op poten zetten. Samen staan we sterk, oftewel..."Patient 2 gether". Volle kracht voorwaarts!

Take care Ruth

06-11-2012 WeHelpen.nl is live!
06-09-2012 We helpen
11-02-2012 LIVE! “Caire is in the air”
31-01-2012 Verslag Zorgmarkt Enschede

Inloggen community

Onthouden op deze computer

Aanmelden