Emerce eHealth Het jaarlijks congres over voorlichting en communicatie online in de zorge

Op 27 oktober vind in Pakhuis De Zwijger. Op het congres eHealth de laatste stand van zaken rond digitale media in de zorg. Over voorlichting, interactie, selfservice, patiëntendossiers en vraag en antwoord.

Een dag lang strategieën en innovatie afgewisseld met praktijkcases van o.a. farmaceuten, verzekeraars, ziekenhuizen, grote zorginstellingen en klinieken.

The Caretakers vertellen hun verhaal over hoe patiënten elkaar via social media vinden, hoe zij ervaringen ombuigen tot inspiratie en ideeën voor vernieuwing en verbetering en uiteindelijk woord bij daad voegen om een verandering binnen de zorg te realiseren door bottom-up in beweging te komen. Hierbij werken ze aan verschillende initiatieven en maken ze gebruik van de crowd en de input van de gebruiker! Een inspirerende presentatie over ervaringen en gebruik van communicatie, co-creatie en technologieën in de zorgsector vanuit het perspectief van de patiënt en zijn/haar naasten.

Emerce is al 11 jaar het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

Meer info: http://www.emerce.nl/ehealth/

06-11-2012 WeHelpen.nl is live!
06-09-2012 We helpen
13-02-2012 Mission On Wheels
11-02-2012 LIVE! “Caire is in the air”
31-01-2012 Verslag Zorgmarkt Enschede

Inloggen community

Onthouden op deze computer

Aanmelden