Terugblik op een bijzonder congres: Creatieve Marktplaats Tilburg 9 juni '11

Het is al eerder ter sprake gekomen dat de ondertitel van de Creatieve Marktplaats Zorg & Textiles goed ‘’van verband naar verbinding’’ had kunnen zijn. Deze oneliner, gebruikt door The Caretakers, was de start van hun verhaal over co-creatie, verbindingen en vooral het belang van de patient binnen de zorgsector. De vele berichten die de twee personen achter dit initiatief, Maaike Schnabel (@MaaiS) en Coen van de Steeg (@coenstruct), hebben mogen ontvangen via twitter spreken boekdelen:

"@femkevandepas: respect voor the caretakers!empowerment!#caretakers #creatievemarktplaats #zorginnovatie"

@webfish_: Goed verhaal van #thecaretakers #creatievemarktplaats Het verhaal raakt je echt en is erg sociaal en innovatief..#cocreatie #interesse"

Ruim 200 deelnemers uit de zorgsector en creatieve industrie bezochten donderdag 9 juni het MIDI Theater in Tilburg voor de Creatieve Marktplaats Zorg & Textiles. Dit evenement is een initiatief van Colin waar ontmoeting, inspiratie, innovatie en kennisdeling centraal staat met als doel transsectorale samenwerking te stimuleren. De 9e editie van de Creatieve marktplaats is onderdeel van de manifestatie Tilburg Textiles georganiseerd door Bureau cultuurmakelaar.

Voor ons, The Caretakers, was het een uniek optreden. Nog niet eerder hadden we een duo presentatie gegeven voor zo'n enorme grote groep zorg en creatieve belangstellenden! Zo'n gemengde groep vroeg om een andere aanpak...en daar hebben we voor gezorgd...details kunnen we hierover niet delen, maar neem aan dat het anders was...2 (ex) patiënten on stage kan ook met flair!
Een dag waar we mooie contacten aan over hebben gehouden en veel heel veel mooie woorden ontvingen. Een patiënt is niet zielig, maar juist enorm krachtig...vechten voor je leven vergt moed, doorzettingsvermoegen en vooral creativiteit en veel positiefs!

Deze presentatie illustreerde ons verhaal!

Hier lees je het volledige verslag van de Creatieve Marktplaats!

Met dank aan Geisje van der Linden voor het gebruik van de foto's,  www.geisje.nl

06-11-2012 WeHelpen.nl is live!
06-09-2012 We helpen
13-02-2012 Mission On Wheels
11-02-2012 LIVE! “Caire is in the air”
31-01-2012 Verslag Zorgmarkt Enschede

Inloggen community

Onthouden op deze computer

Aanmelden